Mitä ja milloin

Trinno tarjoaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksia sovitusti lähiopetuksena Tampereella omissa tiloissa ja etäkoulutuksena valtakunnallisesti. Koulutuksia voidaan toteuttaa myös iltaisin ja viikonloppuisin ilman lisäkustannuksia. Erikseen sovittaessa koulutuksia voidaan toteuttaa myös muualla koulutukseen soveltuvissa paikoissa.

Koulutukset

Kesän jälkeen koulutustarjonta laajenee kattamaan syksyn aikana seuraavat koulutukset:

 • Työturvallisuus + halukkaille lisämodulina eTYÖTURVAKORTTI (tulossa)
 • Ensiapu sis. halukkaille ENSIAPUKORTTI (tulossa)
 • Hankalan tai aggressiivisen asiakkaan kohtaaminen (tulossa)

Koulutustoiminta käynnistyy aikaulutettuina lähikoulutuksina ja tulevat syksyn aikana saataville myös etäkoulutuksina.

Mihin hintaan

Koulutuksia toteutetaan ryhmäkohtaisesti 120€/henkilö (sisältäen arvonlisäveron sekä 11€ Traficom rekisteröintimaksun). Koulutuksia toteutetaan myös ryhmäkohtaisesti. Pyydä tarjous yli 10 henkilön ryhmälle.

Super ALE -50%  60€/hlö
(sis. alv ja 11€ Traficom-viranomaismaksu)

 • Maksuehdot: Verkkomaksu ennakkoon tai koulutuspäivän aikana. Laskulla eräpäivä 3vrk koulutuksen jälkeen. Käteinen koulutukseen tullessa. Käteismaksusta tulee aina erillinen kuitti.
 • Kaikki koulutukseen liittyvät viranomaismerkinnät, kortit ja todistukset kirjataan, tilataan ja toimitetaan vasta kun maksu on kirjautunut näkyväksi järjestelmään.
Trinno verkkokoulutus

Koulutuksen lisäksi päivään voi kuulua myös muuta ohjelmaa. Näin voidaan toteuttaa koulutuksen yhteydessä esim. virkistys-/tykypäivä. Kysy lisää ja kerro toiveita.

Koostetaan päivä

Kokoa ryhmä, niin järjestämme teille oman koulutuspäivän tai sovittaessa kutsutaan toteutuvaan ryhmään myös muita osallistumaan. Ennakkoilmoitus järjestettävästä koulutuksesta on tehtävä vähintään 10vrk ennen koulutusta, joten ota ajoissa yhteyttä, niin sovitaan koulutuksen sisältö ja aikataulu.

Trinno verkkokauppa

Lisätietoja tarjonnasta, menetelmistä ja tilauskoulutuksista sales@trinno.fi

Yleisissä koulutuksissa toimitaan hyväksytyn koulutusohjelman mukaan tehdyllä vakiosisällöllä, mutta ryhmäkohtaisessa toteutuksessa voidaan huomioda erityispiirteitä valitun ja hyväksytyn koulutusohjelman sallimissa rajoissa. Trinnolla on myös omia hyväksyttyjä koulutusohjelmia.

Trinno verkkokoulutus

Tulemme tarjoamaan ammattipätevyyden jatkokoulutuksiin myös lisäosia samaan tapaan kuin Työturvallisuuskortin koulutuksissa on toimittu. Ammattipätevyyskoulutuksen jälkeen henkilöillä on halutessaan mahdollisuus osallistua lisäkoulutukseen ja näin saada suoritettua pätevyys.

Missä

Viihtyisät ja tilavat koulutustilat sijaitsevat Nekalassa Tampereella (Kuoppamäentie 1).

Trinno toimisto ajo-ohje

Koulutukset

Ennakoiva ajaminen, liikenteessä ajaminen
· Milloin: Sopimuksen mukaan

Paloturvallisuuskoulutus
·
Milloin: Sopimuksen mukaan

  Tällä kaavakkeella voit pyytää lisätietoja koulutuksista

  Nimi

  Sähköposti

  Edustamasi yritys (vapaahtoinen)

  Puhelinnumerosi (vapaaehtoinen)

  Olen kiinnostunut

  Lisätietoja

  Voit myös ottaa yhteyttä kouluttajaamme:
  0207411155

  Mitä on Ammattipätevyyden jatkokoulutus

  Kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivän voi saada vain Traficomin hyväksymien koulutuskeskusten antamista ja hyväksytyn koulutusohjelman ja toimintaohjeiden mukaan annetuista koulutuksista.

  Ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivän voi saada Traficomin hyväksymistä koulutusohjelmien mukaisista koulutuksista, joita voi toteuttaa Traficom:in hyväksymä koulutuskeskus.

  Voiko Työturvallisuuskorttikoulutuksesta saada ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivän?

  Työturvallisuuskorttikoulutuksesta ei saa automaattisesti ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivää. Samasta koulutuksesta voi saada Työturvallisuuskortin ja kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivän, kun seuraavat ehdot toteutuvat:

  • Kouluttava taho on Traficomin hyväksymä kurssikeskus.
  • Koulutus toteutetaan Traficomin hyväksymän koulutusohjelman mukaisena.
  • Koulutustapahtumassa noudatetaan Traficomin toimintamalleja koulutuksen ennakkoilmoittautumisesssa, koulutuksen toteutuksessa ja suoritusten rekisteröimisessä Traficom/Ajovarmaan.

  Jälkikäteen Työturvallisuuskorttikoulutuksesta ei voi saada kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintää. Sama määritelmä pätee kaikkiin koulutuksiin.

  Trinno eTYÖTURVAKORTTIKOULUTUS

  Trinno on Traficomin hyväksymä koulutuskeskus, mutta Trinnon itsenäisesti suortettavasta verkkokoulutuksesta ei voi saada ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivää. Toivomme, että tulevaisuudessa ammattipätevyyden jatkokoulutuksia olisi mahdollista toteuttaa myös itsenäisesti suoritettavina verkkokoulutuksina. Tämä toisi monipuolisuutta ja joustavuutta koulutuksiin.

  Trinno ammattiautoilija ajopätevyys verkkokoulutus

  Ammattipätevyyden jatkokoulutus

  Ammattipätevyyden ylläpitämiseksi ja täydentämiseksi sinulle annetaan jatkokoulutusta kuljettajan tehtävän kannalta keskeisissä oppiaineissa, jotka sisältyvät perustason ammattipätevyyskoulutukseen.

  Jatkokoulutus voidaan antaa jaksoissa. Jatkokoulutuksessa opetuksen kokonaismäärä on 35 tuntia. Opetus on annettava vähintään 7 tunnin jaksoissa. Jakson voi jakaa kahteen osaan, jotka on käytävä peräkkäisinä päivinä. Kun opetus on ssatu, koulutuskeskuksen on annettava siitä todistus. Jos opetus annetaan jaksoissa, koulutuskeskuksen on annettava siitä todistus kunkin jakson jälkeen. Jatkokoulutuksessa vähintään yhden jakson tulee olla opetusta turvallisen, taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajotavan vahvistamiseksi.

  Mikäli sinulla on ammattipätevyys sekä linja-auton että kuorma-auton ajo-oikeusluokkiin, voit ylläpitää ammattipätevyyden molempiin luokkiin suorittamalla kerran 35 tunnin jatkokoulutuksen 5 vuoden aikana.

  Lähde: https://www.traficom.fi/fi/liikenne/tieliikenne/kuorma-ja-linja-auton-kuljettajan-ammattipatevyys