trinno digipore 6aika verkkokoulutus koko kansan digi

Trinno toteuttajana 6Aika-hankkeessa

Digipore-hankkeessa toteutettiin maksuton koko kansalle kohdennettu verkkokoulutus ajankohtaisesta digitaalisuudesta. Trinno vastasi hankkeen teknisestä toteutuksesta sekä koulutuksen upottamisesta kokokansandigi -sivustolle.

Tutustu hankkeen tuotokseen osoitteessa kokokansandigi.fi

trinno digipore 6aika verkkokoulutus koko kansan digi

Koko kansan digi

Tampereen kaupungin Digipore-hankkeen teemana on Koko kansan digi. Esimerkiksi juuri tällä nettisivulla teemme digitalisaatiota helpommin ymmärrettäväksi ja kannustamme siten koko kansaa kokeilemaan, käyttämään uusia palveluita ja osallistumaan aktiivisesti digitalisaation kehitykseen. Näin saamme ihmiset ymmärtämään digitalisaation mahdollisuudet – kun ymmärrys kasvaa, heikossa työmarkkina-asemassa olevat pystyvät kehittämään osaamistaan, yritykset saavat uusia ideoita tehostaa toimintaansa ja koko kansa pysyy digitalisaation tahdissa entistä paremmin.

Digipore-hanke on osa Kuutoskaupunkien Espoo, Helsinki, Oulu, Tampere, Turku ja Vantaa, yhteistyötä. Digipore 6Aika-hankkeen tavoitteena on lisätä työllistymistä teknologia-alalle, vahvistaa työnhakijoiden osaamista digitaalisuuteen liittyvissä tiedoissa ja taidoissa sekä lisätä teknologia-alan houkuttelevuutta työnantajana. Lisäksi tavoitteena on luoda nopeilla kokeiluilla uusia palveluja, joista on hyötyä työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville.

Digipore toteutetaan Euroopan sosiaalirahaston hankkeena kaikkien kuutoskaupunkien yhteistyönä. Hankkeen päätoteuttaja on Turun kaupunki ja Tampereella osatoteuttajana kaupungin työllisyyspalvelut.

Lähde: https://kokokansandigi.fi/digipore/