Trinno verkkokoulutus netissä verkossa ensiavun peruskurssi EA1 EA16 hätäensiapu 4 hätäensiapu 8 ensiapukoulutus

✅ Voit ostaa yhden tai useamman koulutuksen itsellesi tai muille.
✅ Ostaminen vaatii rekisteröitymisen. Jokainen käyttäjä kirjautuu sivuille omalla tilillään.
✅ Oston jälkeen voit heti ALOITTAA koulutuksen tai KUTSUA osallistujat koulutukseen.
✅ Voit aloittaa koulutuksen silloin kun haluat, ja edetä koulutuksessa omassa tahdissasi.
✅ Saat suoritetusta koulutuksesta todistuksen, jonka voit tulostaa ja allekirjoittaa. Ensiapukortin saadaksesi sinun tulee osallistua lyhyeen lähiopetukseen.
✅ Koulutuksen suorittanut voi aktivoida SafetyPass.EU -koulutustilin.

Kolme ensiapukoulutusta

Trinnon kautta voit hankkia sinulle tarpeellisen ensiapukoulutuksen. Palvelustamme löytyy kolme eri sisältöistä koulutusta.

Hinta: 30€ (37,20€ alv24%)

Kesto: 2h (tauotta tehtynä)

Koulutuksen sisältö:

 • Ihmisen peruselintoiminnot
 • Toimiminen onnettomuustilanteessa
 • Tajuttomuuden ja elottomuuden tunnistaminen
 • Elvytys ja vierasesineen poisto hengitysteistä
 • Haavat ja niiden ensiapu

Hinta: 50€ (62€ alv24%)

Kesto: 3h (tauotta tehtynä)

Koulutuksen sisältö:

 • Ihmisen peruselintoiminnot
 • Toimiminen onnettomuustilanteessa
 • Tajuttomuuden ja elottomuuden tunnistaminen
 • Elvytys ja vierasesineen poisto hengitysteistä
 • Haavat ja niiden ensiapu
 • Sairauskohtaukset ja palovammat

Hinta: 75€ (93€ alv24%)

Kesto: 4h (tauotta tehtynä)

Koulutuksen sisältö:

 • Ihmisen peruselintoiminnot
 • Toimiminen onnettomuustilanteessa
 • Tajuttomuuden ja elottomuuden tunnistaminen
 • Elvytys ja vierasesineen poisto hengitysteistä
 • Haavat ja niiden ensiapu
 • Sairauskohtaukset ja palovammat
 • Tapaturmat ja loukkaantuneen ensiapu

EA-koulutuksista voi suorittaa pelkän verkkokoulutuksen tai osallistua yhdistelmäkoulutukseen. Yhdistelmäkoulutuksessa teoriat opiskellaan verkossa ja taidot lähiopetuksessa. Trinnosta saat helposti hankittua verkkokoulutukset ja erityistapauksissa voimme järjestää verkostomme kautta ryhmällesi lähiopetuksen. Suosittelemme sinua selvittämään riittääkö teidän tarpeisiin pelkkä verkkokoulutus, vai onko myös lähiopetus välttämätön.

Verkkomuotoinen ensiapukoulutus on helppo, joustava ja kustannustehokas koulutusmuoto. Koulutus suoritetaan itsenäisesti verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Se on vuorovaikutteinen ja jokainen voi kerrata haluamansa osuudet. Oikeudet materiaaliin säilyvät voimassa kolme vuotta koulutuksen aloittamisesta.

Kesto

Ensiapu 4 -verkkokoulutuksen sisältö vastaa neljän oppitunnin hätäensiavun teoriaosuutta ja Ensiapu 8 -verkkokoulutuksen sisältö vastaa kahdeksan oppitunnin hätäensiavun teoriaosuutta. Koulutuksessa on suorittajan aktiivisuutta vaativia kohtia, jotka vaikuttavat molemmissa koulutuksissa käytetyn ajan määrään.

Tavoite

“Jokaisella kansalaisella on auttamisvelvollisuus omien tietojensa ja taitojensa puitteissa” Tieliikennelaki: 57§, 58§, 60§, 61§ ja 101§. Tämä koulutus antaa hyvät valmiudet ensiaputilanteissa toimimiseen.

Työnantajalla on velvoite huolehtia siitä, että riittävä määrä työntekijöistä on ensiaputaitoisia.  Työajan ulkopuolellakin jokainen voi auttaa ja parhaimmassa tapauksessa pelastaa toisen hengen. Ensiapukoulutuksen tavoitteena on ennen kaikkea laskea auttajan kynnystä mennä tilanteeseen, jossa apua tarvitaan. Koulutus antaa hyvät valmiudet toimia erilaisissa auttamistilanteissa. Koulutusten sisällöt noudattavat Käypähoito-ohjeen suosituksia. Ensiaputaidot tulisi kerrata kolmen vuoden välein ja kyseiset koulutusmateriaalit ovat kerrattavissa tämän ajan. Jokaisen koulutuksen suorittajan tulee kirjautua järjestelmään omalla tunnuksellaan. Lue lisää Ohjeita-sivulta.

Ostaminen

Verkkokaupasta tehdystä ostosta saat oikeuden heti voimaan (24/7). Voit heti aloittaa koulutuksen tai kutsua osallistujat (tiimisi/alaisesi/EA-organisaation…) koulutukseen. Laskutuksella hankitut oikeudet tulevat voimaan saman tai seuraavan työpäivän aikana.

Koulutuksen hinta määritellään verkkokaupassa. Hinta sisältää määräaikaisen henkilökohtaisen käyttöoikeuden oppimisympäristöön. Hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta toimitetaan todistuksen (PDF) sähköpostitse. Todistus säilyy käyttäjän sekä kutsujan tiedoissa Trinnon järjestelmässä.

Koulutusten rakenne

Ensiapu 4 ja 8 -verkkokoulutuksissa opiskellaan ensiavun teoriaosuudet ennen lähiopetukseen osallistumista. Verkkomuotoinen teoriakoulutus pitää olla suoritettuna ennen lähiopetukseen osallistumista. Lähiopetuksen järjestää Treko Oy tai muu hyväksytty EA-kouluttaja.

Koulutusten organisointi

Trinno Oy on näiden verkkokoulutusten tekninen tuottaja ja koulutussisällön on tuottanut Treko Oy. Trekon henkilökunta on pitkän linjan ensihoidon ammattilaisia. He ovat toimineet kentällä ensihoidon tehtävissä ja ovat näin nähneet läheltä, miten tärkeää jokaisen olisi osata ensiavun perustaidot. Vankka asiantuntemus heijastuu positiivisesti kurssin sisältöön.

 • Verkkokoulutuksen organisoi Trinno Oy. Trinnon sivuilla voit tutustua sisältöön, hankkia sekä suorittaa sen.
 • Lähiopetuksen voi organisoida esim. Treko Oy. Voit pyytää heiltä tarjouksen yhdistelmäkoulutuksesta tai ilmoittautua mahdolliseen avoimeen koulutukseen.

Yrityksille tai isoille ryhmille järjestämme ensiapukoulutuksen yhden luukun periaatteella. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää ja saat edukkaan tarjouksen.

Kelakorvaus

Yritys voi saada ensiapukoulutuksista Kelan korvausta. Kysy lisää työterveyshuollostasi tai lue Kelan uusista 01.01.2020 voimaan tulleista Kelakorvauksista.