We’re sorry, but the information on this page is still available only in Finnish. We’re updating the pages constantly…

ARVOISA KOULUTTAJA,

  • Haluasitko ansaita lisää koulutusosaamisellasi ilman koulutustyötä?
  • Onko sinulla joku nykyaikaiseen verkkokoulutukseen soveltuva koulutus valmiina?
  • Tai olisit oikea henkilö verkkokoulutuksen sisällön tekemään, mutta tarvitset luotettavan toimijan kumppaniksi toteutukseen ja verkkojakeluun?

Trinno Oy on verkkokouluttamisen palveluoperaattori, jonka kautta saat avun koulutuksen verkkototeutukseen ja kumppanin koulutuksen kaupalliseen jakeluun.

Mikäli sinulla on koulutus, joka sisältää tietokoneella näytettävää esitysmateriaalia esim. Powepoint-esityksen ja lisäksi osaaminen ja mielellään myös kokemusta asian kouluttamisesta, niin tuo on jo erinomainen alku arvioida koulutuksen soveltuvuutta nykyaikaiseen verkkototeutukseen.

Kun koulutus on yhdessä todettu verkkokoulutukseen soveltuvaksi, ja sille arvioidaan olevan kysyntää ja käyttäjiä, niin Trinno avustaa koulutuksen verkko-opetukseen kehittämisessä. Näin sinun tärkein tehtävä on keskittyä olemaan oman asiasi osaaja ja me Trinnossa autamme koulutuksen kehittämisessä laadukkaaksi verkkototeutukseksi.

Kun koulutuksen verkkototeutus on valmis, niin koulutus siirretään Trinno:n tarjontaan, eli silloin koulutus on suoritettavissa ja koulutusta markkinoidaan Trinnon toimesta.

MITÄ TÄMÄ SITTEN MAKSAA? 

Kun koulutus on todettu verkkokoulutukseen soveltuvaksi, niin silloin tuottavan henkilön kanssa tehdään yhteistyösopimus, jossa määritellään sovitut asiat yksinkertaisesti ja selkeästi. Tavoitteena on mahdollistaa koulutuksen tekijälle vaivaton ja riskitön toimintamalli jopa ilman omaa taloudellista panostusta, ja samalla mahdollistaa ko. koulutuksen myyntiin perustuvat ansiot.

Trinno koulutusjärjestelmä mahdollistaa koulutuksen ostamisen helposti verkkokaupasta, ja tämän lisäksi Trinno tekee koulutussopimuksia yritysten ja organisaatioiden kanssa. Näin kaikki koulutukset ovat aktiivisessa tarjonnassa.

Mikäli asia kiinnostaa, niin täytä yhteyslomakkeen tiedot ja lähetä se meille lomakkeessa olevan ohjeen mukaisesti. Vastaamme kaikille viimeistään kahden viikon kuluessa.

ESIMERKKITARINA KOULUTUSMATERIALIN TUOTTAMISESTA

Treko Oy: Teimme yhteistyösopimuksen Trinnon kanssa verkkokoulutusten kehittämisestä ja toteuttamisesta. Sopimus tulee yhdistämään Trekon vahvan toimiala- ja koulutusosaamisen Trinnon verkkokoulutustuotantoon. Näin Trekon koulutukset saadaan tarjolle Trinnon uudentyyppiseen verkokoulutusympäristöön. Treko haluaa olla aktiivisesti mukana koulutustoiminnan digitalisaatiossa, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi yhteistyösopimus Trinnon kanssa oli myös meille hyvä päätös. Marko Haapaniemi, toimitusjohtaja ja kouluttaja.