Väylän suositukset työturvallisuuskoulutuksen sisällöstä

” Tärkeää on, että henkilö työturvallisuuskoulutuksen käytyään tietää työturvallisuuden eri osapuolten tehtävät ja vastuut.Riittävän työturvallisuusosaamisen varmistamiseksi palveluntuottajat voivat hankkia markkinoilta työturvallisuuskoulutusta, joka täyttää Väyläviraston suositukset.” Trinnon työturvallisuuskoulutus täyttää nykyiset Väylän määrittämät suositukset.

Julkaistu 11.4.2019

VERKKOKOULUTUKSEN PÄTEVYYS

Trinnon verkkokoulutuksista saat vastaavan pätevyyden kuin luokkamuotoisista koulutuksistakin, mutta koulutustemme laatu ja joustavuus ovat aivan eri luokkaa.

Tästä artikkelista voit lukea lisää työturvallisuuskoulutukseen liittyvistä mielikuvista.

 

OSA TYÖNTEKIJÄN PEREHDYTYSTÄ

Trinnon työturvallisuuskoulutus on hyvä osa työntekijän perehdytystä. Koulutuksen suorittanut henkilö voi tulostaa koulutuksesta saamansa koulutussisällön yksilöivän todistuksen ja allekirjoituksellaan vahvistaa saaneensa ko. perehdytyksen. Työnantaja voi arkistoida tämän todistuksen osoituksena henkilön perehdytyksestä.

 

TRINNON VERKKOKOULUTUSTEN ETUJA

Verkkokoulutuksen voi suorittaa etukäteen.
+ Työn hakeminen on helpompaa, kun kortti on valmiina.
+ Ulkomainen työvoima voi suorittaa kurssin ennen Suomeen saapumista. Tällöin tekijät pääsevät suoraan työmaalle töihin.

Tulostamalla todistuksen voit osoittaa perehtyneesi yleisiin työturvallisuusasioihin.
+ Allekirjoitettu todistus osoittaa, että työnantaja on antanut työntekijälle perehdytyksen työturvallisuuteen.

Työnantaja voi kutsua ja hallinnoida koulutukseen osallistujat.
+ Työnantajan edustaja voi kutsua järjestelmästä osallistujat lähettämällä viestin kävijöiden sähköpostiin.

TTK:n Työturvallisuuskortti ei ole ainoa oikea
+ Se on Työturvallisuuskeskus ry -nimisen aatteellisen yhdistyksen koulutuksesta myönnettävä kortti. Trinnon koulutuksesta saat meidän myöntämän eTYÖTURVAKORTIn, joka on yhtä pätevä. Työturvallisuuskouluttamista tai sen osoittaman kortin myöntämistä ei määritä mikään laki. Työn tilaaja voi halutessaan määrittää mikä koulutus ja kortti sen työmaalle vaaditaan.

 

VERKKOKOULUTTAMISEN VUOROVAIKUTTEISUUS

Luokkamuotoisessa koulutuksessa aktiivisimmat ja osaavimmat osallistujat, jotka tarvitsisivat vuorovaikutusta ehkä vähiten, saavat sitä eniten. Kun taas hiljaisemmat osallistujat saavat sitä vähiten. Verkkokoulutuksessa kaikki saavat sitä saman verran.

Trinnon verkkomuotoinen koulutus aktivoi suorittajan seuraamaan koulutusta, osallistumaan etenemiseen, halutessaan palaamaan takaisinpäin, vastaamaan kyselyihin jne. Trinnon hyvin toteutettu verkkokoulutus onkin luokkamuotoiseen koulutukseen verrattuna jopa vuorovaikutteisempaa.

Ostaminen tehty helpoksi

  1. Valitse koulutus
  2. Vie ostoskoriin
  3. Rekisteröidy/kirjaudu
  4. Maksa koulutus
  5. Suorita koulutus
Trinno eTyöturvakortti verkkokoulutus
Trinnon 100 tyytyväisyystakuu
Trinno verkkokauppa verkkokoulu 24/7 aina avoinna

Työturvallisuuskoulutus verkossa

eTYÖTURVAKORTTI ® koulutus on ostettavissa verkkokaupastamme.

  • Voit ostaa yhden tai useamman käyttöoikeuden ja maksaa sen verkkopankkitunnuksilla. Tarkista muutkin maksuvaihtoehdot.
  • Sivulla on paljon tietoa maksutavoista, laskutuksesta, koulutusvähennyksestä jne. Tutustu niihin, jotta saat kaikki sinulle sopivat edut käyttöösi.

Turvakorttitutkimuksen tuloksista

Teetimme syksyllä 2016 rakentamiseen ja teollisuuteen painottuvan Turvakorttitutkimuksen, joka kohdistettiin yrittäjille sekä päättäjille. Katso tästä tuloksia Työturvakortin kehittämiseen liittyvistä aiheista.

  • Kaikista vastaajista 60% halusi työturvallisuuskoulutuksen verkkomuotoiseksi. Alle 35-vuotiaista se oli huima 70% ja yli 50-vuotiaistakin 50%.