Löydätkö tästä kysymyksesi?
Ohjeita-sivulta löytyy lisää apua kuvin ja videoin. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 0207411151.

YRITYKSILLE

Sinä voit hankkia koulutusoikeuden:

Verkkokaupasta tehty hankinta:

 • Yleiset verkkokaupan maksumenetelmät ovat käytettävissäsi.
 • Koulutuksen voi aloittaa heti.
 • Usean koulutusoikeuden oston tehneelle käyttäjälle tulee ns. Ryhmätilaajatili. Tämä käyttäjä voi hallita yrityksensä käyttäjiä Trinnon järjestelmässä. Kutsuttavasta tarvitaan nimi, sähköposti ja syntymäaika. Lähetetty kutsu voi mennä kutsuttavalla Roskapostikansioon.
 • Ryhmätilaajalla on oikeudet RYHMÄTILAUKSET-sivulle, josta hän kutsuu käyttäjät koulutuksiin.
 • MINUN TIEDOT -sivuilta hän voi myös ostaa koulutuksia lisää.

Laskutuksen kautta tehty hankinta:

 • Laskutusasiakkaalle tehdään tarvittava määrä Ryhmätilaajatilejä.
 • Asiakaspalvelumme toteuttaa menetelmät seuraavan työpäivän kuluessa.
 • Ryhmätilaaja kutsuu koulutettavat ryhma-tilaukset -sivulta (vaatii sisäänkirjautumisen).
 • Koulutusoikeuksien lisähankinnat onnistuvat verkkokaupasta (kts. ohje) tai Asiakaspalvelumme kautta.

Yleistä:

 • Trinnon koulutusjärjestelmään kutsutut käyttäjät saavat henkilökohtaiseen sähköpostiinsa linkin, jolla he aktivoivat tilinsä ja pääsevät suorittamaan koulutuksen.
 • MINUN TIEDOT -sivulta löytyvät ne koulutukset, joihin käyttäjällä on suoritusoikeudet.
 • Ryhmätilaaja saa sähköpostiinsa viestin, kun käyttäjä on suorittanut koulutuksen loppuun.
 • Käyttäjä saa sähköpostiinsa todistuksen suoritettuaan koulutuksen loppuun. Todistus löytyy myös käyttäjän MINUN TIEDOT -sivulta.
 • Kortti postitetaan käyttäjän tietoihin määritettyyn postiosoitteeseen. Ryhmätilauksissa (yritysasiakkuuksissa) kortti toimitetaan Ryhmätilaajan määrittämään postiosoitteeseen.

Verkkokouluttamisen perusidea on, että sen voi suorittaa sen mittaisissa osissa kuin haluaa. Suorittaessa koulutuksen ilman taukoja voi koulutuksen tehdä lyhyessä ajassa, mutta halutessaan voi edetä rauhassa ja kerrata osioita. Järjestelmä tallentaa sijaintisi ja ehdottaa jatkamista siitä mihin viimeksi jäit. Koulutuksessa ei voi jättää mitään osioita suorittamatta eikä sivulta voi siirtyä seuraavalle ennen kuin asia on käyty läpi. Kyselyistä pääsee eteenpäin, kun on antanut riittävän määrän oikeita vastauksia.

Koulutuksen voi hankkia itselle tai toiselle/toisille käyttäjille. Hanki ensin koulutus ja kutsu sitten käyttäjät koulutukseen. Ostaessasi koulutusta varmista, että nuolen osoittama ”Laita päälle Ryhmätilaus” tulee valituksi. Tällöin tilistäsi tulee Ryhmätilaaja ja voit kutsua toisen käyttäjän suorittamaan hankkimasi koulutuksen.

Trinno verkkokauppa verkkokoulutus työturva työturvallisuus työturvallisuuskortti Ryhmätilaus

Käyttäjien kutsumiseen tarvitaan vain nimi, sähköposti ja syntymäaika. Järjestelmä lähettää siitä kutsun käyttäjälle. Ryhmätilaaja saa tiedon, kun käyttäjä on suorittanut koulutuksen loppuun.

Sinulla on ostohetkestä 12kk aikaa kutsua käyttäjiä koulutukseen. Sen jälkeen voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä, jos oikeuksia uhkaa jäädä käyttämättä. Löydämme varmasti asiaan sinua hyvin palvelevan ratkaisun.

Ensisijaisesti suosittelemme hankkimaan koulutukset verkkopankkitunnuksilla. Mikäli näitä ei ole käytettävissä voit hankkia ne laskulla. Ota silloin yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Jos se on työturvallisuuskoulutuksesta kiinni, niin koulutuksesta saa heti sähköpostiin todistuksen kun sen on hyväksytysti suorittanut loppuun. Todistus on myös saatavilla käyttäjän MINUN TIEDOT -sivulla myöhempää tulostamista tmv varten. Kohteen tilaaja päättää millä perusteella hänen kohteeseensa pääsee.

Asiakaspalvelumme tilaa perjantai aamuisin kaikille viikon aikana koulutuksen loppuun suorittaneille käyttäjille kortit. Kortit postitetaan saman päivän aikana, jolloin kortit ovat asiakkaalla seuraavan viikon alussa – postin toiminnasta riippuen.

Varmistathan, että omissasi tai ryhmätilaajasi tiedoissa on osoite määritettynä.

Jokaisesta Trinnon koulutuksesta ei toimiteta korttia.

Työturvallisuuden kouluttamiseen tai korttipätevyyksien myöntämiseen ei ole mitään lakeja. Eli ”virallista” työturvallisuuuden osoittamaa korttia ei ole. Trinnon myöntämä eTYÖTURVAKORTTI® on meidän koulutuksesta myönnetty osoitus yleisestä työturvallisuusperehdytyksen suorittamisesta.

Trinno eTyöturvakortti Työturvakortti Työturvallisuuskortti työturvallisuus verkkokoulutus

YLEISTÄ

Uuden kortin saat tilattua Ota yhteyttä -sivulla olevalla yhteydenottolomakkella.

Ennen kuin olet Trinno etyöturva työturvallisuus etulityöturva tulityöturvallisuus esähkötyöturva sähkötyöturva sähkötyöturvallisuussaanut uuden korttisi voit käyttää todistusta koulutussuorituksesi todentamiseen. Avaa Trinnon sivut, kirjaudu ja mene MINUN TIEDOT –sivulle (vaatii sisäänkirjautumisen) ja valitse suoritetun koulutuksen todistus.

Mene Minun tiedot  –sivulle (Minun tiedot -sivulle pääset vain kirjautuneena) ja valitse Jatka keskeneräistä koulutustasi. Muista aina kirjautua ulos järjestelmästä, kun vaihdat laitetta.

Klikkaamalla Tulokset -kohtaa käyttäjä pääsee tentin tuloksista seuraavalle oppitunnille. Tästä voit katsoa tarkemman ohjeen.

Yleisimmillä laitteilla, joissa on internetyhteys ja verkkoselain, mm. tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Suosittelemme käyttämään Google Chrome-selainta.

Siirry sivun ylälaidasta MINUN TIEDOT –sivulle (sivulle pääset vain sisäänkirjautuneena) ja valitse sivun alaosasta suoritettava koulutus.

Koulutukset ovat käytävissä ja kerrattavissa ko. koulutuksen ostopäivästä koulutuksen voimassaolon ajan.

Salasana pitää olla täsmällisesti sama kuin järjestelmän lähettämässä sähköpostissa, isot ja pienet kirjaimet, erikoismerkit jne. Salasanan voi myös kopioida sähköpostista ja liittää sille varattuun kenttään.

Katso ohjeet salasanan vaihtoon Ohjeita -sivulta.

Jos et kuitenkaan pysty kirjautumaan ota yhteyttä meihin.

Kun kirjaudut Trinno.fi sivustolle, niin mm. MINUN TIEDOT -sivulta voit aloittaa koulutuksesi. Linkki löytyy sivun yläosasta.