Koulutuksen, perehdytyksen tai sisällöntuottajaksi…

✅ Haluaisitko ansaita lisää koulutusosaamisellasi ilman koulutustyötä?

✅ Onko sinulla joku nykyaikaiseen verkkokoulutukseen soveltuva koulutus valmiina?

✅ Tai olisit oikea henkilö verkkokoulutuksen sisällön tekemään, mutta tarvitset luotettavan toimijan kumppaniksi toteutukseen ja verkkojakeluun?

Trinno Oy on verkkokouluttamisen palveluoperaattori, jonka kautta saat avun koulutuksen verkkototeutukseen ja kumppanin koulutuksen kaupalliseen jakeluun.

✅ Mikäli sinulla on koulutus, joka sisältää tietokoneella näytettävää esitysmateriaalia esim. PowerPoint-esitys. Lisäksi osaamista ja kokemusta asian kouluttamisesta, niin se on jo erinomainen alku arvioida koulutuksen soveltuvuutta nykyaikaiseen verkkototeutukseen.

Olemme tehneet sisällön tuottamiseen oman perehdytysmateriaalimme. Se on lyhyt perehdytys, joka auttaa sinua jäsentelemään asiaa. Lue lisää  klikkaamalla tästä tai oheista kuvaa. Perehdytysmateriaali on ilmainen.

Kun koulutus on yhdessä todettu verkkokoulutukseen soveltuvaksi, ja sille arvioidaan olevan kysyntää ja käyttäjiä, niin Trinno avustaa koulutuksen verkko-opetukseen kehittämisessä. Näin sinun tärkein tehtävä on keskittyä olemaan oman asiasi osaaja ja me Trinnossa autamme koulutuksen kehittämisessä laadukkaaksi verkkototeutukseksi.

✅ Valmis verkkokoulutus siirretään Trinnon koulutustarjontaan, jolloin koulutus on ostettavissa ja suoritettavissa. Koulutusta myös markkinoidaan Trinnon toimesta.

Trinno verkkokoulutus materiaalintuottajan perehdytys ilmainen sisältö

MITÄ TÄMÄ SITTEN MAKSAA? 

Sisällöntuottajan kanssa tehdään yhteistyösopimus, jossa määritellään sovitut asiat yksinkertaisesti ja selkeästi. Tavoitteena on tarjota koulutuksen tekijälle vaivaton ja riskitön toimintamalli, jopa ilman omaa taloudellista panostusta, ja samalla mahdollistaa ko. koulutuksen myyntiin perustuvat ansiot.

Koulutus on helposti ostettavissa Trinnon verkkokaupasta. Tämän lisäksi Trinno tekee koulutusmyyntisopimuksia yritysten ja organisaatioiden kanssa. Näin kaikki koulutukset ovat aktiivisessa tarjonnassa.

✅ Kun asia kiinnostaa, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Yhteysteidot -sivulta löytyy miten. Keskustelu ja ajatustenvaihto ei maksa mitään 🙂 Vastaamme muutaman päivän kuluessa.

ESIMERKKITARINA KOULUTUSMATERIALIN TUOTTAMISESTA

Treko Oy: Teimme yhteistyösopimuksen Trinnon kanssa verkkokoulutusten kehittämisestä ja toteuttamisesta. Sopimus tulee yhdistämään Trekon vahvan toimiala- ja koulutusosaamisen Trinnon verkkokoulutustuotantoon. Näin Trekon koulutukset saadaan tarjolle Trinnon uudentyyppiseen verkkokoulutusympäristöön. Treko haluaa olla aktiivisesti mukana koulutustoiminnan digitalisaatiossa, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi yhteistyösopimus Trinnon kanssa oli myös meille hyvä päätös. Marko Haapaniemi, toimitusjohtaja ja kouluttaja.