TRINNON VERKKOKOULUTUSJÄRJESTELMÄ

Järjestelmässämme voi ostaa sekä suorittaa verkkomuotoisia koulutuksia. Verkkokoulutus tuo kustannustehokkuutta ja joustavuutta. Käyttäjä pystyy seuraamaan sekä todentamaan kurssisuoritustietoja henkilökohtaisella sivullaan. Aika- ja paikkariippumattomuus tekee koulutusten suorittamisesta vaivatonta.

OSTOPROSESSI

Koulutuksia voi ostaa yksittäin, suurissa määrin tai sopimusasiakkaana laskutuspohjaisesti.

MODULAARISUUS

Koulutukset sisältävät perusmateriaalin lisäksi myös täydentävää lisämateriaalia ja lisäosia eri toimialoille.

KOULUTUSAUTOMAATIO

Oppimista ei voi automatisoida, mutta kouluttamisen voi.

Trinnon järjestelmässä asiakas voi täysin itsenäisesti selata, ostaa sekä suorittaa verkkokoulutuksia.

Automatisoidussa järjestelmässä koulutusten suorittaminen on globaalisti mahdollista 24/7. Verkkokoulutukset voi suorittaa osissa silloin kun itselle sopii ja kun tuottavasta työstä on aikaa.

Trinno verkkokauppa verkkokoulu 24/7 aina avoinna

MONIKIELISYYS 

Tuemme monikielisyyttä niin järjestelmässä kuin koulutuksissamme. Alkuvaiheessa tuemme suomea ja englantia – myöhemmin myös muita kieliä kysynnän mukaan.

OPPIJOIDEN ERILAISUUS

Haluamme ottaa huomioon erilaiset oppijat. Koulutuksemme ovat vuorovaikutteisia, niiden sisältö on hyvälaatuista ja aina todennettavissa. Suorittaja voi edetä koulutuksessa omaan tahtiin ja tarvittaessa kerrata asioita. Näin kaikki saavat yksilöllistä opetusta.

TUETUT LAITTEET

Järjestelmämme toimii verkkoselaimessa (“selain”) eikä siis vaadi erillistä sovellusta. Järjestelmä on kehitetty mobiililähtöisesti (“mobile first”) eli ensin varmistamme toiminnallisuuden älypuhelimissa sekä tableteissa (Android ja iOS), jonka jälkeen tietokoneiden selaimissa (Windows ja macOS). Järjestelmä on testattu yllämainittujen käyttöjärjestelmien uusimmissa versioissa. Selaimista Google Chrome toimii luotettavimmin.

VERKKOKOULUTUSMATERIAALIN TUOTTAMINEN JA ALUSTAPALVELU

Trinno tuottaa verkkokoulutusmateriaalia itse ja myös avustaa kumppaneita sen tuotannossa. Trinnon järjestelmässä voi suorittaa korkealaatuisia usean tuottajan tuottamia monialaisia verkkokoulutuksia.

Valikoimissa on myös kumppanin kanssa toteutettuja yhdistelmäkoulutuksia, joissa tietojen opetus on sähköistetty ja taitojen opetus tapahtuu lähiopetuksena. Nämä Hätäensiapu 4 ja 8 t -koulutukset ovat SPR:n hyväksymiä.