TRINNON VERKKOKOULUTUSJÄRJESTELMÄ

Järjestelmässämme voi ostaa sekä suorittaa verkkomuotoisia koulutuksia. Verkkokoulutus tuo kustannustehokkuutta ja joustavuutta. Käyttäjä pystyy seuraamaan sekä todentamaan kurssisuoritustietoja henkilökohtaisella sivullaan. Aika- ja paikkariippumattomuus tekee koulutusten suorittamisesta vaivatonta.

OSTOPROSESSI

Koulutuksia voi ostaa yksittäin, suurissa määrin tai sopimusasiakkaana laskutuspohjaisesti.

KOULUTUSAUTOMAATIO

Oppimista ei voi automatisoida, mutta kouluttamisen voi.

Trinnon järjestelmässä asiakas voi täysin itsenäisesti selata, ostaa sekä suorittaa verkkokoulutuksia. Automatisoidussa järjestelmässä koulutusten suorittaminen on globaalisti mahdollista 24/7. Verkkokoulutukset voi suorittaa osissa silloin kun itselle sopii ja kun tuottavasta työstä on aikaa.

MODULAARISUUS

Koulutukset sisältävät perusmateriaalin lisäksi myös täydentävää lisämateriaalia ja lisäosia eri toimialoille.

MONIKIELISYYS 

Tuemme monikielisyyttä niin järjestelmässä kuin koulutuksissamme. Alkuvaiheessa tuemme suomea, englantia ja venäjää – myöhemmin myös muita kieliä kysynnän mukaan.

OPPIJOIDEN ERILAISUUS

Haluamme ottaa huomioon erilaiset oppijat. Koulutuksemme ovat vuorovaikutteisia, niiden sisältö on hyvälaatuista ja aina todennettavissa. Suorittaja voi edetä koulutuksessa omaan tahtiinsa ja tarvittaessa kerrata asioita. Näin kaikki saavat yksilöllistä opetusta.

TUETUT LAITTEET

Järjestelmämme toimii verkkoselaimessa (”selain”) eikä siis vaadi erillistä mobiilisovellusta. Järjestelmä on kehitetty mobiililähtöisesti (”mobile first”) eli ensin varmistamme toiminnallisuuden älypuhelimissa sekä tableteissa (Android ja iOS), jonka jälkeen tietokoneiden selaimissa (Windows ja macOS). Järjestelmä on testattu yllämainittujen käyttöjärjestelmien uusimmissa versioissa (08-2017).

VERKKOKOULUTUSMATERIAALIN TUOTTAMINEN JA ALUSTAPALVELU

Trinno tuottaa verkkokoulutusmateriaalia itse ja myös avustaa kumppaneita sen tuotannossa. Trinnon järjestelmässä voi suorittaa korkealaatuisia usean tuottajan tuottamia monialaisia verkkokoulutuksia.

Valikoimaan tulee myös kumppanin kanssa toteutettavia ns. hybridikoulutuksia, joissa tietojen opetus on sähköistetty ja taitojen opetus tapahtuu lähiopetuksena.