PERUSOSTAMISEN MALLIT

Yksinkertaisimmillaan ostaminen tapahtuu järjestelmässämme niin, että käyttäjä maksaa ne yleiseen ”verkkokaupan malliin” mm. verkkopankkitunnuksilla,  pankki- tai luottokortilla, collectorin laskutuksella. 

Laskutussopimuksen on mahdollinen, kun yrityksellä on toistuvasti paljon koulutettavia (>10 koulutettavaa/kk). 

Koulutukset tulisi aloittaa kuuden (6kk) kuukauden kuluttuessa ostosta. Sopimuspaketin kohdalla 12kk kuluessa ostosta.

Trinno verkkokauppa verkkokoulu 24/7 aina avoinna

1 – 10 koulutusta

Yritykselle, jolla on nyt muutamia koulutettavia

Suoraosto – Koulutuksen suoritusoikeuden voi ostaa maksamalla sen suoraan verkkokaupassamme

10 koulutusta tai enemmän kuukaudessa

Yritykselle, jolla on toistuvasti useita koulutettavia kuukausittain

Laskutussopimus – Yritystä laskutetaan esimerkiksi kuukausittain suoritusmäärien mukaisesti. Ota meihin yhteyttä niin teemme sopimuksen.

15 koulutusta tai enemmän

Yritykselle, jolla on heti useita koulutettavia 

Sopimuspaketti – Yritys ostaa itselleen sopivan kokoisen Sopimuspaketin. Sopimuspaketin hinta sisältää tietyn määrä koulutusoikeuksia (15, 50, 100kpl). Yksittäinen koulutus on edullinen! Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Paytrail

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.