PERUSOSTAMISEN MALLIT

Yksinkertaisimmillaan ostaminen tapahtuu järjestelmässämme niin, että käyttäjä maksaa ne yleiseen “verkkokaupan malliin” mm. verkkopankkitunnuksilla,  pankki- tai luottokortilla, collectorin laskutuksella. 

Laskutussopimuksen on mahdollinen, kun yrityksellä on toistuvasti paljon koulutettavia (>10 koulutettavaa/kk). 

Koulutus tulisi aloittaa kuuden kuukauden (6kk) kuluttuessa koulutusoikeuden saamisesta. Koulutukset tulisi käyttää 12kk kuluessa ostosta.

Trinno verkkokauppa verkkokoulu 24/7 aina avoinna

1 – 10 koulutusta

Yritykselle, jolla on nyt muutamia koulutettavia vuodessa

Suoraosto – Koulutuksen suoritusoikeuden voi ostaa maksamalla sen suoraan verkkokaupassamme tai hankkimalla ne laskutuksella.

15 koulutusta tai enemmän

Yritykselle, jolla on useita koulutettavia heti tai vuoden aikana

Sopimuspaketti – Yritys ostaa itselleen sopivan kokoisen Sopimuspaketin. Sopimuspaketin hinta sisältää tietyn määrän koulutusoikeuksia (esim. 15, 50, 100kpl). Yksittäinen koulutus on edullinen! Ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous, niin kerromme lisää.

10> koulutusta kuukaudessa

Yritykselle, jolla on useita koulutettavia kuukausittain

Laskutussopimus – Yritystä laskutetaan esimerkiksi kuukausittain suoritusmäärien mukaisesti. Ota meihin yhteyttä niin teemme sopimuksen.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Paytrail

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksesi. Lataa Paytrailin Collector-Lasku-ja-Osamaksu.pdf -tiedote lukeaksesi asiasta lisää.