TERVETULOA OSTOKSILLE!

Tässä muutama sana palvelustamme

🔸 Trinnon palvelun koulutuksiin pitää ensi ostaa käyttöoikeus. Ostossa käyttäjä on velvoitettu rekisteröitymään. Ostaja voi hankkia koulutuksen itselleen tai oston jälkeen osoittaa käyttöoikeus toiselle henkilölle. Koulutuksia voi ostaa myös suuremman määrän.

🔸 Jokainen käyttäjä toimii Trinnon palvelussa henkilökohtaisella tilillä, jotta suoritettu koulutus rekisteröityy oikealle henkilölle.

🔸 Koulutuksia voi hankkia nopeasti verkkokaupasta, laskutusta varten pitää täyttää kaavake ja tarjousta varten toimittaa hieman tietoja. Verkkokauppa sekä verkkokoulu on aina käytettävissä (24/7) ja asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15.

Trinno verkkokauppa verkkokoulu 24/7 aina avoinna

Verkkopankkitunnuksilla,
pankki- ja luottokorteilla,
Collector-laskutus (hen.koht.)…

Koulutukset ovat heti oston jälkeen aloitettavissa tai sen käyttäjät kutsuttavissa. Palvelu on aina avoinna!

Paperi-,
sähköposti- ja
verkkolaskutus

Hankinta onnistuu joustavasti yhdellä laskulla isommallekin ryhmälle. Ei minimiostorajaa. Oikeudet seuraavan työpäivän kuluessa.

Yritys, yhdistys, tmv.,
joka hankki suuren
määrän koulutuksia.

Saat meiltä volyymiin perustuvan alennusprosentin. Tarjouksen jälkeen voit valita hankitko koulutuksen verkkokaupasta vai laskutuksella.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Paytrail

Collector Lasku/Osamaksu on jatkossa nimeltään Walley

Tällä maksupalvelulla voit yksityishenkilönä maksaa ostoksesi. Walley on yksi Paytrailin tarjoamista maksupalveluista. Yritykset voivat hankkia Trinnon koulutuksia täältä.