Hyvä Päättäjä / Johtamisen asiantuntija,

Mikä on hulluuden ja viisauden ero? Eräs määritelmä kuuluu: “Hulluutta on tehdä jääräpäisestä samaa mitä ennenkin ja odottaa, että se toimisi tulevaisuudessa yhtä hyvin tai paremmin kuin ennenkin. Viisautta on olla koko ajan herkkänä ja kuulolla uusille asioille, jotka voivat vaikuttaa busineksen avaintuloksiin.

Data – Ymmärrys – Näkemys – Toiminta. Tästä on ketteryydestä kyse.

Referenssi: “Olen ahkerasti uudistamassa liiketoimintaamme ja haen ideoita sekä keinoja käytäntöön vientiin jatkuvasti. Olen odottanut tällaista tilaisuutta, missä saa ajatusapua käytäntöönvientiin, jotta varmistamme tulosten saavuttamisen!” CEO, monikansallinen pörssiyhtiö.

Tarjoamme Sinulle nyt ketterän tavan löytää omaa viisautta, näkemystä ja toimintaa NBF Sweden -tapahtuman taltioinnin analysoinnilla. Me autamme asiakkaitamme uudistumaan ja muuttumaan ketterästi digiajan vaatimusten mukaisesti.

Rohkeammin. Isommin. Nopeammin.

Pureskelimme NBF Sweden -tapahtuman sisällön tiukkaan pakettiin ja ideat pähkinänkuoreen, josta saat joko virtuaalisti tai paikan päälle Technopolis Tampere Kaleva tullen itsellesi:

  • Hyvin fasilitoidun tilaisuuden: mitä ideoita – mitä tarkoittaa minulle – mitä aion tehdä
  • Takuuvarman ideoihin pohjautuvan toimintasuunnitelman
  • Tapahtuman jälkeen 1 kpl virtuaalicoachingia 30 min sekä yhdessä sovitun ehdotuksen jatkotoimista
8.2.2017 klo 9 – 16 Crazy Town Tampere, Rautatienkatu 21C, 5.krs

Innovoidaan yhdessä onnistumisesi, mikäli aiot tänä vuonna kehittää tai muuttaa toimintaasi jollain tavalla. Mikäli uskot, että uudet kovat tulokset tulevat vanhalla toiminnalla ja mallilla, tämä EI ole sinua varten. Pannaan ideat ideasi sinulle sovitettuun suunnitelmaan ja eikun menoksi!

NBF-tapahtumat ovat hyviä, mutta teemme siitä vielä paremman. Siksi klikkaa linkistä ilmoittaudun ja lähde mukaan – investointina 50-90€ +alv toimintatavasta riippuen. Voit tehdä matkan virtuaalisti mistä haluat tai fyysisesti Technopolisissa! Lopuksi tarjoamme mahdollisuuden keskustella Kumppaniverkoston asiantuntijoiden / toimitusjohtajien kanssa.

Nopean varaajan etu: Ilmoittautuessa tapahtumaamme saat linkin koko Tukholman NBF-tapahtumaan ja sen livestriimaukseen 24.1. Annamme mielellämme lisätietoja.

Tervetuloa!

DOOR Nordic www.doornordic.com
Mika Nurmesniemi
Founder, Master Coach
0400 855 844 / mika.nurmesniemi@doornordic.com

Kumppaniverkoston puolesta:
Trinno Oy, www.trinno.fi / Sami Niemelä, sami.niemela@trinno.fi
WSI – Somafy Oy, www.somafy.fi / Jukka Ikonen, jukka.ikonen@somafy.fi
MLP Oy, www.mlp.fi / Sami Jalonen, sami.jalonen@mlp.fi

Huomioithan, ettei Google Maps osaa vielä osoittaa kartalla C-rappuun. C-rappu sijaitsee Rautatienkatu 21 rakennuksen pohjoispuolella eli sisäänkäynti Rongankadun puolelta.