Hesarin liitteen artikkeli työturvallisuuskoulutuksesta

On ilo huomata, että Trinno on päässyt Helsingin Sanomien Turvallinen Arki -liitteessä 06.12.2019 samalle sivulle Työturvallisuuskeskus ry Rauno Hanhelan kanssa.

“Työturvallisuusriskien hallinta lähtee vaaratekijöiden tunnistamisesta. Jokaisen työntekijän on tunnettava työhönsä liittyvät vaarat ja osattava tunnistaa vaaratilanteet, aloittaa Työturvallisuuskeskuksen toimitusjohtaja Rauno Hanhela. – Uuden työntekijän aloittaessa ja uusia työtehtäviä käynnistettäessä on tunnistettava turvallisuusriskit ja katsottava, että ne ovat hyvin hallinnassa. Perehdytys ja työhön opastus ovat erittäin tärkeitä.”

Me jaamme saman näkemyksen työturvallisuudesta. Siksi olemme kehittäneet laadukkaan verkossa suoritettavan Trinno eTYÖTURVAKORTTI -koulutuksen.

Oikaisu: Aluehallintovirastosta saamamme tiedon mukaan AVI huomioi perehdytyksen, joka on työhön relevanttia ja sisältö on todennettavissa. Trinno on tulkinnut nämä “kriteereiksi”. AVI:n vaatimuksesta täsmennämme, ettei AVI ole määrittänyt kriteerejä!

Hyödynnä tarjous!

Trinno eTYÖTURVAKORTTI

100€ (110€ alv10%)

10kpl koulutusoikeuksia

-10%

Alennuskoodilla: tammi10-20

Yksittäisistä koulutuksista

-5%

Alennuskoodilla: tammi01-20

Hanki koulutukset:

Alennuskoodilla verkkokaupasta
TAI
Laskutuksella asiakaspalvelusta.

Tarjous voimassa 31.01.2020 asti.

Sinulla on 12kk aikaa käyttää koulutukset.

Trinno eTYÖTURVAKORTTI ® on verkossa suoritettava työturvallisuuden perehdytys

Jokainen työnantaja on velvollinen perehdyttämään työntekijänsä työturvallisuuteen. Trinno eTYÖTURVAKORTTI -koulutus on hyvä osa tätä vastuullista tehtävää. Verkkokoulutuksen suorittaminen kestää neljä tuntia, mutta sen voi suorittaa osissa ettei kiireelliset työt viivästy. Koulutuksesta saatavan todistuksen voi allekirjoittaa ja toimittaa työnantajalle.

Joka vuosi yli 150 000 Työturvallisuuskorttikoulutusta suoritetaan istumalla kahdeksan tuntia luokassa. Tämä tarkoittaa 750 henkilötyövuotta. Trinno on kehittänyt nykyaikaisen menetelmän, jossa työturvallisuuskorttikoulutuksen voi suorittaa missä ja milloin haluaa. Trinno eTYÖTURVAKORTTI ® on verkossa suoritettava työturvallisuuskoulutus:

  • Voit osoittaa Aluehallintovirastolle osan työturvallisuusperehdytystä suoritetuksi, kun sisältö on jokaisen työhön soveltuvaa ja sisältö on todennettavissa.
  • Laadukas sisältö, jonka monikansalliset yritykset usealla toimialalla ovat auditoineet.
  • Koulutuksessa panostetaan työturvallisen asenteen kehittämiseen, joka on keskeinen asia työturvallisuuden parantamisessa.
  • Kustannustehokas, kun koulutuksen voi suorittaa osissa silloin kun on aikaa.
  • Pieni hiilijalanjälki, kun koulutuksen vuoksi ei tarvitse matkustaa.
  • Koulutusoikeuden voi ostaa viiveetä verkkokaupasta tai laskutuksella asiakaspalvelusta.
  • Koulutuksen suorittaneilla on mahdollisuus aktivoida SafetyPass.EU -koulutustili veloituksetta. Tämän kautta jokainen voi mm. jakaa omia koulutustietojaan työnantajalleen GDPR:n mukaisesti.