Arvoisa yrityksen päättäjä!

Nyt on oikea aika ottaa netin ja digitalisaation kaikki nopeat hyödyt välittömästi käyttöön. Tarjolla on paljon toimintoja tehostavia menetelmiä ja palveluita, joiden käyttöön ottaminen on helppo aloittaa vaikka välittömästi.

💡 Trinno tarjoaa työturvallisuuden, sähkötyöturvallisuuden (SFS6002) ja ensiavun verkkokoulutuksia (24/7) joustavasti verkossa suoritettavaksi vaikka osissa. Katso koko valikoima.

💡 Koulutukset voi ostaa verkkokaupasta (24/7) ja yrityksille ostaminen myös laskutuksella. Ryhmätilaaja on toiminta, jolla yrityksen henkilö voi itse kutsua koulutukseen tarvittavat henkilöt valitsemallaan hetkellä (24/7). Koulutus on kutsun jälkeen välittömästi suoritettavissa, milloin vain (24/7) ja vaikka osissa. Koulutukseen kutsuja saa myös tiedon, kun koulutus on suoritettu (24/7). Koulutuksista tulee välittömästi suorituksen jälkeen sähköpostiin todistus (24/7) ja korttikoulutuksista kortti tulee noin viikon kuluessa kirjeenä.

💡 Trinno tarjoaa kesä- ja kausityöntekijöiden perehdytykseen ja koulutuksiin samat tuotteet, mutta edullisemmilla ja joustavilla ehdoilla.

💡 Kaikki edellä mainitut koulutukset ja palvelut on otettavissa käyttöön vaikka tänään.

💡 Täältä löydät kaikki Trinnon yhteystiedot.