TEEMME OPPIMISESTA HELPOMPAA

YRITYKSESTÄ

Trinno-nimi koostuu sanoista Training Innovationskoulutus ja innovointi. Pyrimme innovatiivisin menetelmin digitalisoimaan nykyisiä luokkamuotoisia koulutuksia verkkoon. Palvelemme Tampereelta käsin koko Suomea ja monikielisyyden ansiosta pian koko maailmaa.

 

TOIMINNASTA

Sähköistämme useita ammattia pätevöittäviä ja työllisyyttä tukevia koulutuksia. Aloitamme toimintamme ammatillisen puolen
Trinno etyöturva työturvallisuus etulityöturva tulityöturvallisuus esähkötyöturva sähkötyöturva sähkötyöturvallisuusturvakorttikoulutuksista ja jatkossa lavennamme muillekin toimialoille. Tuotamme koulutussisältöä itse ja yhteistyössä koulutuskumppanimme kanssa. Tarjoamme koulutusalustapalvelua sekä autamme nykyisiä kouluttajia ja opettajia tuottamaan verkkokoulutusmateriaalia.

 

OMINAISUUKSISTA

Luokkamuotoisen koulutuksen osuus digitalisoitumisen kaudella tulee vähenemään. Näin kouluttajat, koulutettavat ja työnantajat voivat tehostaa toimintaansa sekä saada samalla parempia yksilöiviä koulutuksia. Verkkokoulutuksemme ovat monikielisiä, järjestelmässämme koulutettavat voivat päivittää osaamistaan ja todentaa pätevyytensä.

 

VEROVÄHENNYSTÄ KOULUTUKSISTA

Työnantaja on oikeutettu koulutusvähennykseen ja voi näin hyötyä työntekijöidensä kouluttamisesta verotuksellisesti: “Koulutusvähennys on elinkeinotoimintaa tai maataloutta harjoittavan työnantajan verotuksessa tehtävä laskennallinen lisävähennys (noin puolet koulutusajan palkkakuluista).”

Myös verkkokoulutukset kuuluvat toiminnan piiriin: Lue lisää…

TIIMIESITTELY

Meitä on Trinnossa pieni ammattilaisten tiimi, mutta iso verkosto ympärillä. Näin pystymme olemaan ketteriä ja kustannustehokkaita. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi@trinno.fi. Lisää yhteystietoja löytyy Ota yhteyttä -sivulta.

Sami Niemelä, omistaja ja toimitusjohtaja
Automaatioinsinööri AMK; toiminut yli 15 vuotta kouluttamisen ja ohjeistamisen parissa. Nyt kehittämässä ja johtamassa Trinnon toimintaa.
p. 0207411151

Sami Niemelä toimitusjohtaja Trinno Oy

Jarkko Jääskeläinen, Media- ja koulutussisällön tuottaja
Sähköasentaja ja levyseppähitsaaja; tiimin diginatiivi. Nyt koulutusmateriaalin sekä median tuotanto ja tuotantomenetelmien kehittäminen.

Jarkko Jääskeläinen