YRITYKSESTÄ:

Trinno-nimi koostuu sanoista Training ja Innovationskoulutus ja innovointi. Pyrimme innovatiivisin menetelmin digitalisoimaan nykyisiä luokkamuotoisia koulutuksia verkkoon. Toimipisteemme on Tampereella Crazy Town -yhteisön tiloissa. Palvelemme koko Suomea ja monikielisyyden ansiosta koko maailmaa. Yrityksemme y-tunnus on 2785304-6.

 

TOIMINNASTA:

Sähköistämme useita ammattia pätevöittäviä ja työllisyyttä tukevia

koulutuksia. Aloitamme toimintamme ammatillisen puolen turvakorttikoulutuksista ja jatkossa lavennamme muillekin toimialoille. Tuotamme koulutussisältöä itse ja yhteistyössä koulutuskumppanimme kanssa. Tarjoamme koulutusalustapalvelua sekä autamme nykyisiä kouluttajia ja opettajia tuottamaan verkkokoulutusmateriaalia.

 

OMINAISUUKSISTA:

Luokkamuotoisen koulutuksen osuus digitalisoitumisen kaudella tulee vähenemään. Näin kouluttajat, koulutettavat ja työnantajat voivat tehostaa toimintaansa sekä saada samalla parempia yksilöiviä koulutuksia. Verkkokoulutuksemme ovat monikielisiä, järjestelmässämme koulutettavat voivat päivittää osaamistaan ja todentaa pätevyytensä.

 

VEROVÄHENNYSTÄ KOULUTUKSISTA:

Työnantaja on oikeutettu koulutusvähennykseen ja voi näin hyötyä työntekijöidensä kouluttamisesta verotuksellisesti: ”Koulutusvähennys on elinkeinotoimintaa tai maataloutta harjoittavan työnantajan verotuksessa tehtävä laskennallinen lisävähennys (noin puolet koulutusajan palkkakuluista).”

Myös verkkokoulutukset kuuluvat toiminnan piiriin: Lue lisää…

TIIMIESITTELY:

Meitä on Trinnossa nyt pieni neljän ammattilaisen tiimi, mutta iso verkosto ympärillä. Näin pystymme olemaan ketteriä ja kustannustehokkaita.

 • Sami Niemelä, omistaja ja toimitusjohtaja
  Automaatioinsinööri AMK; toiminut yli 15 vuotta kouluttamisen ja ohjeistamisen parissa. Nyt kehittämässä ja johtamassa Trinnon toimintaa.
 • Matti Jääskeläinen, omistaja ja innovaatiojohtaja
  Automaatioinsinööri; pitkä kokemus tietojärjestelmien tuote- ja palvelukehityksestä sekä turvakorttikoulutuksista. Nyt tehtävinä koulutus- ja liiketoiminnan kehittäminen.
 • Tero Hietanen, LMS-järjestelmäkehittäjä
  Automaatioinsinööri AMK; ollut kädet kyynärpäitä myöden asiakkaan ohjelmistoissa eri rooleissa. Nyt verkkokoulutusjärjestelmän kehittäminen, ylläpito, tukitehtävät sekä koulutussisällön tuottaminen.
 • Jarkko Jääskeläinen, Media- ja koulutussisällön tuottaja
  Sähköasentaja ja levyseppähitsaaja; tiimin diginatiivi. Nyt koulutusmateriaalin sekä median tuotanto ja tuotantomenetelmien kehittäminen.

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi@trinno.fi

Yhteystietoja löytyy Ota yhteyttä -sivulta.