Tältä sivulta löytyy Trinnon toimintaan liittyviä uutisia, postauksia ja videoita.

Uutisia

ARTIKKELI TURVAKORTTIKOULUTUKSISTA

Turvakorttijärjestelmän lakisääteisyydestä ja virallisuudesta on paljon virheellisiä näkemyksiä. Oheisessa artikkelissa mietteitään kertovat haastatellut viranomaiset ja alan toimijat.

ENSIAPUKOULUTUS ON NYT VERKOSSA!

Koulutus on tietojen ja taitojen opettamista. Tietojen opettaminen voidaan opettaa verkossa ja taidot edelleen lähiopetuksessa. Näin myös ensiavun opetusta voidaan opettaa verkossa. Lähiopetuksen pituus jää siten lyhyemmäksi.

SÄÄTELYN KEVENTÄMINEN TUO TILAA VAIHTOEHTOISILLE KOULUTUSMUODOILLE

”– Ylisääntely kiusaa monia pk-yrittäjiä monella alalla. Se haittaa yrittämistä ja työllistämistä. Säätelyn keventäminen on edullinen tapa luoda työtä ja kilpailukykyä, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo tiedotteessa.”

TRINNON JÄRJESTÄMÄ ILMAINEN TYÖTURVALLISUUSKOULUTUS - 11.10.2017

Trinno järjesti työttömille ilmaisen ja muillekin halpahintaisen luokkamuotoisen Työturvallisuuskoulutuksen Crazy Townin tiloissa. Lue lyhyt kooste koulutuksesta.

UUTUUS - TYÖTURVAKORTTIKOULUTUS NYT NETISSÄ - 30.10.2017

Työturvakorttikoulutus on nyt ostettavissa. Avajaistarjouksena voit ostaa sen verkkokaupastamme hintaan 70€ (+alv) kun alentamaton hinta on 100 (+alv). Tervetuloa pätevöitymään kustannustehokkaasti, joustavasti ja mielekkäästi.