Tältä sivulta löytyy Trinnon toimintaan liittyviä uutisia, postauksia ja videoita.

Uusimmat uutiset löytyy Trinnon Facebook ja LinkedIn -kanavilta.

Trinno Vartti Live -tallenteet löytyvät täältä.

Tyytyväinen asiakas haluaa kertoa hyvästä palvelustaan omilla verkkosivuillaan 😊👌🏼 Lue IVAeris Oy sivuilta koko koulutuspaketista.

Trinno verkkokoulutus ensiapukortti ensiavun peruskurssi EA16 hätäensiapu 4 hätäensiapu 8 työturvakortti työturvalölisuuskortti työsuojelu sähkötyöturvakortti sfs6002

TTK:n vaatimuksesta olemme poistaneet Matti Jääskäläisen LinkedIn-artikkelin. Artikkelin kuva oli sopimaton.

TTK:n vaatimuksesta poistimme vertailevan markkinointiviestimme sekä koulutuskustannuksia vertailevan taulukon. Vaatimuksesta vielä oikaisemme viestissä käytettyjä yksityiskohtia.

  • Luokkamuotoisen työturvallisuuskoulutuksen keskihinta on 100€.
  • Työnantajille tulee lisäkustannuksia koulutuksen ajalta maksetuista palkoista 300€.
  • Osalla suorittajista koulutukseen liittyy matkakuluja (matkat + majoitus + päivärahat), joiden kustannus voi olla kympeistä satoihin euroihin.
  • Koulutuspäivästä aiheutuu 8h laskuttamatonta työtä. Laskutustuntihinta vaihtelee alakohtaisesti paljon, mutta tässä kohtaa käytettiin 400€ arviota.

 

  • Verkkokoulutuksen ostohinta on 100€.
  • Trinnon verkkokoulutuksen voi tehdä tauoitta 4h:ssä. Koulutuksen voi toki tehdä pienissä osissa, kun tuottavasta työstä on aikaa. Eli palkkakustannus on 0 – 150€.
  • Laskuttamattomasta työstä voi aiheutua 4h osalta 150€ kustannukset.
  • Verkkokoulutuksen vuoksi ei aiheudu matkustuskustannuksia.

Luvut perustuvat Työturvallisuuskeskuksen Kannatusyhdistys ry:n arvioihin.

 

Trinno on tehnyt kumppanuussopimuksen Oppia-palvelun kanssa.

Uutisia

ARTIKKELI TURVAKORTTIKOULUTUKSISTA

Turvakorttijärjestelmän lakisääteisyydestä ja virallisuudesta on paljon virheellisiä näkemyksiä. Oheisessa artikkelissa mietteitään kertovat haastatellut viranomaiset ja alan toimijat.

ENSIAPUKOULUTUS ON NYT VERKOSSA!

Koulutus on tietojen ja taitojen opettamista. Tietojen opettaminen voidaan opettaa verkossa ja taidot edelleen lähiopetuksessa. Näin myös ensiavun opetusta voidaan opettaa verkossa. Lähiopetuksen pituus jää siten lyhyemmäksi.

SÄÄTELYN KEVENTÄMINEN TUO TILAA VAIHTOEHTOISILLE KOULUTUSMUODOILLE

“– Ylisääntely kiusaa monia pk-yrittäjiä monella alalla. Se haittaa yrittämistä ja työllistämistä. Säätelyn keventäminen on edullinen tapa luoda työtä ja kilpailukykyä, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo tiedotteessa.”

TRINNON JÄRJESTÄMÄ ILMAINEN TYÖTURVALLISUUSKOULUTUS - 11.10.2017

Trinno järjesti työttömille ilmaisen ja muillekin halpahintaisen luokkamuotoisen Työturvallisuuskoulutuksen Crazy Townin tiloissa. Lue lyhyt kooste koulutuksesta.

UUTUUS - TYÖTURVAKORTTIKOULUTUS NYT NETISSÄ - 30.10.2017

Työturvakorttikoulutus on nyt ostettavissa. Avajaistarjouksena voit ostaa sen verkkokaupastamme hintaan 70€ (+alv) kun alentamaton hinta on 100 (+alv). Tervetuloa pätevöitymään kustannustehokkaasti, joustavasti ja mielekkäästi.