TRINNON KOULUTUSTOIMINTA ALKAA

Paljon toivottu verkkokoulutus on nyt suoritettavissa!

Teetimme syksyllä 2016 rakentamiseen ja teollisuuteen painottuvan Turvakorttitutkimuksen, joka kohdistettiin yrittäjille sekä päättäjille. Katso tästä tuloksia Työturvakortin kehittämiseen liittyvistä aiheista.

Olemme saaneet ensimmäisen verkkokoulutusemme valmiiksi. Työturvakorttikoulutus on nyt ostettavissa verkkokaupastamme. Voit ostaa yhden tai useamman käyttöoikeuden ja maksaa sen suoraan verkkopankin kautta – tarkista myös muut maksuvaihtoehdot.

Sivuston alareunassa on paljon tietoa maksutavoista, laskutuksesta, koulutusvähennyksestä, käyttämisen ehdoista jne. Tutustu niihin, jotta saat kaikki sinulle sopivat edut käyttöösi.

Verkkokoulutus – vaihtoehto Työturvakorttikoulutukselle!

Trinno verkkokoulutusjärjestelmä innostunut henkilö

VERKKOKOULUTUKSEN PÄTEVYYS 

Trinnon verkkokoulutuksista saat vastaavan pätevyyden kuin luokkamuotoisista koulutuksistakin, mutta koulutustemme laatu ja joustavuus ovat aivan eri luokkaa.

Tästä artikkelista voit lukea lisää työturvakorttikoulutukseen liittyvistä mielikuvista.

 

OSA TYÖNTEKIJÄN PEREHDYTYSTÄ

Trinnon Työturvakorttikoulutus on hyvä osa työntekijän perehdytystä. Koulutuksen suorittanut henkilö voi tulostaa koulutuksesta saamansa koulutussisällön yksilöivän todistuksen ja allekirjoituksellaan vahvistaa saaneensa ko. perehdytyksen. Työnantaja voi arkistoida tämän todistuksen osoituksena henkilön perehdytyksestä.

 

TRINNON VERKKOKOULUTUSTEN ETUJA

Verkkokoulutuksen voi suorittaa etukäteen.
+ Työn hakeminen on helpompaa, kun kortti on valmiina.
+ Ulkomainen työvoima voi suorittaa kurssin ennen Suomeen saapumista. Tällöin tekijät pääsevät suoraan työmaalle töihin.

Tulostamalla todistuksen voit osoittaa perehtyneesi yleisiin työturvallisuusasioihin.
+ Allekirjoitettu todistus osoittaa, että työnantaja on antanut työntekijälle perehdytyksen työturvallisuuteen.

Työnantaja voi kutsua ja hallinnoida koulutukseen osallistujat.
+ Työnantajan edustaja voi kutsua järjestelmästä osallistujat lähettämällä viestin kävijöiden sähköpostiin.

Yleisesti tunnetuin työturvallisuuskortti ei ole ainoa oikea 
+ Kuvan mukainen kortti on Työturvallisuuskeskus ry -nimisen aatteellisen yhdistyksen koulutuksesta myönnettävä kortti. Trinnon koulutuksesta saat meidän myöntämän kortin, joka on yhtä pätevä. Työturvallisuuteen liittyvän koulutuksen pitämisen oikeuksiin tai kortin myöntämiseen ei liity mitään lakiasetuksia.

 

VERKKOKOULUTTAMISEN VUOROVAIKUTTEISUUS

Luokkamuotoisessa koulutuksessa aktiivisimmat ja osaavimmat osallistujat, jotka tarvitsisivat vuorovaikutusta ehkä vähiten, saavat sitä eniten. Kun taas hiljaisemmat osallistujat saavat sitä vähiten. Verkkokoulutuksessa kaikki saavat sitä saman verran.

Trinnon verkkomuotoinen koulutus aktivoi suorittajan seuraamaan koulutusta, osallistumaan etenemiseen, halutessaan palaamaan takaisinpäin, vastaamaan kyselyihin jne. Trinnon hyvin toteutettu verkkokoulutus onkin luokkamuotoiseen koulutukseen verrattuna jopa vuorovaikutteisempaa.

Ostaminen on tehty helpoksi

  1. Valitse koulutus
  2. Vie ostoskoriin
  3. Rekisteröidy/kirjaudu
  4. Maksa koulutus
  5. Ala suorittamaan koulutusta

Voit myös ostaa kerralla useamman koulutusoikeuden samalle kurssille ja kutsua kollegasi koulutukseen. Katso lisää Ohjeita -sivulta.

Trinnon Työturvallisuuskortti verkkokoulutus